Stoppen met LinkedIn?

 

Vanwege het oncomfortabel zijn met de privacy voorwaarden van Facebook, ben ik vorig jaar gestopt met Facebook. Wat ook mee speelde, was het geen zin hebben in het op de hoogte blijven van de zoveelste privacy wijziging, en het me vervolgens afvragen of ik me daar nog wel prettig bij voelde.

Nu LinkedIn wordt overgenomen door software -en datagigant Microsoft, is dat een goede reden om LinkedIn nog eens onder de loep te nemen.

Bits of Freedom, de Nederlandse internet vrijheid en privacy waakhond, heeft er een informatief artikel aan gewijd: 26,2 Miljard redenen om ermee op te houden, LinkedIn .

In plaats van een product te zijn van LinkedIn, zijn er ook andere manieren om jezelf via internet op de kaart te zetten. Bijvoorbeeld door het gebruik van een eigen website of blog. Op die manier hou je gegevens, je netwerk, en de omgeving waarin je nieuws en ideeën deelt in eigen hand.

Kun je hulp gebruiken bij het opzetten van een zelfstandige, uitnodigende en goed vindbare website? Neem dan contact op via mijn website: www.ebelien.nl.

Door de ontwikkelingen bij LinkedIn heb ik mijn informatie vervangen door een link naar mijn website; een plek waar ik al heel lang plezier van heb, gekoppeld aan een blog dat alleen deelt wat ik wil delen.

Graag tot ziens!